Video: Tyra Banks svijetu pokazala baršunastu vaginu

BROJNE američke emisije koje revno otkupljujemo nerijetko pokazuju kako se Amerikanke (najblaže rečeno) bave prilično plitkim stvarima i raspravljaju o glupostima koje su davno objašnjene i prožvakane mali milijun puta. Dalje od glupavih tvrdnji "Pronašla sam sebe" otišla je Tyra Banks, koja je u svom inače iznimno gledanom showu uz stručnakinju znatiželjnim Amerikankama na posebnom primjeru objasnila što je vagina i "kako se koristi".

Tyra Banks više ne šeće modnim pistama, već pozornost javnosti privlači svojim vrlo popularnim talk showom u kojem se, poput brojnih TV zvijezda, dotiče svakodnevnih tema i problema koji muče prosječne Amerikanke.

U gluposti je ovog puta nadmašila i najgluplje američke TV emisije - u studio je pozvala ginekologinju koja je, kao da je u obrazovnom programu, sa sobom ponijela baršunastu vaginu te se spustila na nivo predškolaca i počela s priglupim objašnjenjima.

Valjda se Amerikanke pale samo na ružičaste i blještave stvari, pa je "igračka-vagina" savršeno poslužila za objašnjavanje elementarnih stvari, koje bi svaka žena koja imalo drži do sebe trebala znati već u osnovnoj školi.

"Mnoge žene misle kako rađaju kroz istu cijev kroz koju i mokre", ustvrdila je Tyra Banks, a publika u studiju u čudu je zijevala, kao da su otkrili novi kontinent ili nešto još spektakularnije. "Meni je mama govorila da se uvijek uz pomoć zrcala moram gledati dolje, jer je to organ kao i svaki drugi", rekla je Tyra i gledateljici najavila kako će to isto obaviti pred kamerama. Nasreću, toga u ovom videu nema - punašna i nimalo atraktivna plavuša koja zrcalom gleda vaginu ipak je materijal za Jerryja Springera.

D.K.

Pročitajte više