Video: U filmu o hrvatskim bandama Zdravko Mamić će igrati sebe?

NAKON što je najavljen, film o hrvatskim bandama započeo je i sa snimanjem. Netipični filmski redatelj Vjekoslav Katušina u svom neobičnom filmskom uratku o bandama planira angažirati mnoge domaće zvijezde koje i nemaju veze s glumom. 

"Neke od scena već smo snimili u Rimu, a sada je pred nama dogovor za dolazak Buda Spencera u Baranju"

Krunoslav Kićo Slabinac, Mirko Fodor, Duško Ćurlić, Miroslav Škoro, Davor Dretar Drele, Marko Lasić Nered, Zlatko Pejaković i Željko Pervan, samo su neka od imena koja bi se trebala naći u filmu, prenosi Jutarnji. Uz domaće javne osobe, u filmu će najvjerojatnije zaigrati i legendarni talijanski filmaš i plivač - Bud Spencer. "Gangs of Croatia", kako glasi filmu u originalu, zapravo je priča o četiri mafijaške obitelji u Hrvatskoj.

"Neke od scena već smo snimili u Rimu, a sada je pred nama dogovor za dolazak Buda Spencera u Baranju. Želim da se u mojem filmu pojavi i Zdravko Mamić, koji bi trebao glumiti samog sebe, o čemu još traju pregovori", rekao je Vjekoslav Katušina, redatelj filma. Svoj uradak odlučio je snimiti kako bi ujedno i propagirao Hrvatsku i kako bi domaćim i stranim redateljima pokazao da je moguće projekt bez dodatnih državnih donacija te ističe kako njegov film nije niskobudžetni, što pomalo demantiraju snimke sa snimanja koje su osvanule na internetu.

S.C.
Foto:

Pročitajte više