VIDEO U noćnom klubu u Beogradu usred izlaska na ekranu osvanula Putinova fotografija

Screenshot: Reddit

U JEDNOM noćnom klubu u Beogradu, glavnom gradu Srbije, pojavila se neobična scena. Usred izlaska na ekranu se pojavila fotografija Vladimira Putina.

Na platformi Reddit osvanula je snimka iz tog beogradskog kluba na kojoj se vidi da se posjetitelji zabavljaju uz pjesmu Dođi i uzmi me Seke Aleksić, a na ekranu iza njih stoji fotografija ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Njegova fotografija naizmjenično se prikazivala na ekranu zajedno s još nekim drugim slikama. Ova objava je izazvala brojne reakcije.

"Zamisli izbjegao si iz Ukrajine/zapalio od mobilizacije u Rusiji, konačno malo prodisao, našao posao u novoj sredini, primio možda prvu plaću i riješio sebe počastiti izlaskom", "Ovo je razlog zašto bombe postoje", "NATO reagiraj", "Što je ovo?", neki su od komentara.

Organizatori: Ovo nije politička referenca

Organizatori ovog partija objasnili su zbog čega je Putinova fotografija osvanula na ekranu.

"Vizualna reprezentacija Vladimira Putina koja se vidi na snimci postavljena je u kontekstu njegovog mačo imidža kreiranog u javnosti u posljednja dva desetljeća i referira se na tekst pjesme Seke Aleksić koja se u tom trenutku čuje u pozadini.

Ona ne predstavlja političku referencu u užem smislu, već dekonstrukciju i slobodnu igru asocijacija spomenutog označitelja mačo imidža, u svjetlu poststrukturalističkih teorija Michela Foucaulta, Jeana-Francoisa Lyotarda i Gillesa Deleuzea", rekli su organizatori eventa za portal Nova.rs

Pročitajte više