VIDEO U Slavoniji su poplave. Pogledajte u kakvim uvjetima borave napušteni psi

Foto/Video: Udruga Novogradiške njuške

UDRUZI Novogradiške njuške posljednjih dana vrlo je teško zbog kiša i poplava koje su zadesile Slavoniju. Njihovim psima je još teže jer je njihov privremeni dom, u kojem borave dok ih neka dobra duša ne udomi, pod vodom.

Psi u vodi

Ulice su potpuno poplavljene u tom području. Nisu prohodne, a voda je ušla i u prostoriju gdje su psi na privremenom smještaju.

"Psi su na skrbi u udruzi Novogradiške njuške kod jedne privatne osobe u Rešetarima pokraj Nove Gradiške gdje je poplava sve poplavila, ceste su zatvorene", kažu nam iz Udruge.

 

Udruga brine o mnogo životinja, a sada im je više nego ikada potrebna pomoć. Najviše ih brine što im udomljavanja teško idu. Stalno se suočavaju s novim leglima štenaca, a nemaju ni mjesta ni financija pobrinuti se za njih. Neki psi kod njih su godinama i još uvijek nisu pronašli svoj stalni dom. 

"Udomljavanja nam stoje, a to nam je najpotrebnije. Imamo hrpu štenaca, svaki dan novi", kažu nam iz Udruge. Dobrodošle su im i donacije poput hrane, dekica... 

Što su Novogradiške njuške?

Riječ je o neprofitnoj udruzi koja brine o životinjama, prvenstveno mačkama i psima. Nalaze se u Novoj Gradiški u Slavoniji. Na svojoj Facebook stranici svakodnevno objavljuju fotografije i priče životinja koje su ostale bez doma i sada traže novi.

Nedavno je kod njih došlo leglo mačića koji su bili bačeni, a sada su očišćeni od nametnika i zdravi. Uz to, kod njih je mnogo pasa. Pogledajte samo neke od životinja koje trebaju dom.

Iz legla od 12 bačenih mačića ostala su još 3 koja traže dom! Očišćeni su od nametnika, zdravi i napreduju. Rado bi...

Objavljuje Novogradiške njuškeČetvrtak, 8. lipnja 2023.

Štenci, svih boja i karaktera, miks mnogih pasmina. Zdravi, veseli, razigrani, veterinarski obrađeni u skladu s...

Objavljuje Novogradiške njuškeSrijeda, 7. lipnja 2023.

Pseća obitelj treba našu i vašu pomoć! Ova predivna kujica je već kao štene spoznala za ljudski nemar i završila na...

Objavljuje Novogradiške njuškeČetvrtak, 1. lipnja 2023.

Pročitajte više