Video - "U zečjoj rupi": Hrvatski rockeri u ulogama likova iz "Alise u zemlje čudesa"

PRIJE nešto više od mjesec dana hrvatski su rockeri skočili u zečju rupu i našli se u Zemlji čudesa. Njihovu je transformaciju fotoaparatima zabilježila ekipa mladih kreativnih ljudi, a finalni su rezultat mogli vidjeti svi koji su posjetili jučerašnju izložbu postavljenu u rock knjižari Rockmark.

Idejni začetnik projekta bio je student Filozofskog fakulteta Igor Jurilj koji je svojim prijateljima rekao što bi volio napraviti, a sve ostalo je, kako se kaže, povijest. Osim njega, u kreativnoj mladoj ekipi su i Karla Andrić i Dario Belić te stilist Ivan Friščić, frizer Zvonimir Franić i vizažistica Lisa Jericevich. Ovo im je prvi zajednički projekt, a da je uspio, pokazuju odlična posjećenost i pozitivni komentari. Zadovoljni ovom izložbom, spremaju već nešto novo, a o čemu se radi nam nisu htjeli otkriti, samo su nam rekli: Lady Gaga.

Većina glazbenika koji su sudjelovali u snimanju pojavila se i na svečanom otvorenju izložbe i još jednom pružila podršku mladim umjetnicima. Fotografijama je posebno zadovoljna bila Josipa Lisac koja smatra kako mladim ljudima treba pružiti priliku da se dokažu i pokažu što znaju, a riječi hvale je imao i Davor Gobac koji je s veseljem sudjelovao u projektu jer, kako kaže, funkcionira po jednostavnom principu i voli raditi s dobrim ljudima.

Pročitajte više