VIDEO Vatreni na roštilju: Evo što po vama rade Modrić, Vida, Gvardiol i ostali

Foto: Index Video

Sadržaj nastao u suradnji s: Lidl

EURO je počeo, a naši reprezentativci dobili su par dana odmora između prve dvije utakmice u svojoj skupini. Budući da iz svog kampa u Neuruppinu, udaljenom 80 kilometara od Berlina, ne mogu izlaziti, možemo samo nagađati kako im prolazi slobodno vrijeme. Tko zna, možda čak uz roštilj…

Nema roštilja bez ćevapa. Kad bi izbornik Dalić krenuo u nabavku, morao bi dobro izračunati koliko će ih pojesti Brozović, koliko Petković, a koliko Gvardiol. Barem je takva računica važna ako se pita naše sugovornike. Nisu se, naime, mogli dogovoriti koji bi nogometaš mogao biti najveći ljubitelj ove roštiljske delicije.

Izašli smo na ulice i pitali prolaznike što bi koji Vatreni radio dok bi se meso peklo na roštilju. Odgovori su maštoviti, pogledajte.

A tko bi pazio da meso bude taman pečeno? Jedan mladić rekao je da bi to sigurno radio Modrić "pošto on ima najviše iskustva", dok jedan gospodin smatra da bi majstor od roštilja bio Vida jer je Slavonac.

Bez obzira na to tko je majstor od roštilja u vašoj ekipi, a za koga se sprema najviše ćevapa, prvu i najvažniju riječ ima onaj tko ide u nabavku. Lidl se stoga potrudio da na jednom mjestu pripremi sve što vam je potrebno za kompletan roštilj. Neovisno o tome volite li okrenuti meso prije, poslije ili za vrijeme utakmice, u Lidlu ćete naći sve što je potrebno za savršen roštilj. 

Od sočnih bifteka do aromatičnih ćevapa, Lidl nudi raznolik izbor svježeg mesa i ribe za roštilj. Za dodatnu aromu i okus odaberite različite marinade i začine koji će mesu dati poseban šarm. Od roštilja, četkica za premazivanje do rešetki za roštilj, Lidl ima sve što vam treba za pripremu i pečenje.

Cijelu Chill&Grill ponudu provjeri ovdje

Sponzorirani sadržaj donose Index.hr i Lidl u skladu s najvišim profesionalnim standardima

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.