Video - Večer iznenađenja za HTZ-ovce: Kandidati kuglali i upoznali obožavateljice

NATJECATELJI showa Hrvatska traži zvijezdu sinoć su imali zabavnu večer. Uoči današnje emisije uživo, šestero kandidata, koji se bore za titulu nove zvijezde, navuklo je posebne cipele i pokazalo koliko su dobri u kuglanju. Suparnici u pjevanju na pozornici postali su to i u dvorani Bowling Centra, a oklada je bila takva da onaj tko izgubi, danas u emisiji uživo mora plesati "Macarenu" svaki put kad se Ivan Šarić bude javljao iz backstagea. Najmanje čunjeva sinoć je srušio Vilibald, koji će večeras morati pokazati svoje plesačko umijeće.

Loša večer za Vilibalda

Vilibald je cijele večeri bio mrzovoljan, a kuglati mu se uopće nije dalo. "Boli me glava, ništa mi se ne da", rekao je još prije početka igre. Nakon što je i posljednja njegova kugla promašila mete, Vilibald se uhvatio za glavu. "Ne znam otplesati `Macarenu`, a nisam niti siguran da ću do sutra naučiti", požalio se. Pomoć mu je odmah ponudila Maja, koja je u kuglačkom natjecanju briljirala i odnijela pobjedu. Unatoč tome što su se Duje i Jurica silno trudili i išlo im je stvarno odlično, ženski je dio pobijedio.

Kim je isprva jedva mogla primiti tešku kuglu, no kad se jednom malo izvježbala, čunjeve je rušila kao od šale pa je na kraju završila na drugom mjestu, odmah iza pobjednice Maje. Njih su dvije jedine preostale djevojke u HTZ natjecanju pa su i u HTZ kući u manjini. "Ali dečki nas zbog toga ne nose baš kao kap vode na dlanu, mogli bi biti i bolji prema nama, ne bismo se žalile", šali se Kim Verson.

Kandidate showa sinoć je dočekalo još jedno iznenađenje. Dok su se spremali za kuglanje, pridružile su im se dvije djevojke koje su se prijavile na Indexovu nagradnu igru. Gorana Marković i Dalia Pandurić najbolje su objasnile zašto žele upoznati HTZ-ovce pa su osvojile druženje s kandidatima.

"Željela sam na svoj rođendan napraviti nešto ludo"

"Danas mi je rođendan, pa kad sam vidjela nagradnu igru, pomislila sam kako bi bilo fora da se prijavim i tako ludo provedem ovaj dan. I baš je bilo dobro, kandidati su odlični, još bolji nego na TV-u", kaže 27-godišnja Gorana. Njezin favorit za pobjedu u showu je Jurica Gorša: "Ma on mi je genijalan, poseban je, drugačiji od ostalih. Favorit od početka", kaže obožavateljica kojoj je HTZ kauboj čestitao rođendan. Brzo su se sprijateljili, a Jurica joj je obećao da će baš ona imati počasno mjesto na nekom njegovom budućem koncertu. "Znam da postoje oni koji me podržavaju, ali kad ovako osobno upoznaš takvu osobu, to mi je nešto posebno, baš mi to puno znači", rekao je Jurica.

Druga sretnica koja je upoznala kandidate je 19-godišnja Dalia, koja se prijavila kako bi svojim prijateljima, nakon što provjeri iz prve ruke, dokazala da show uopće nije dosadan i da su kandidati zabavni i dragi. Nakon što ih je sinoć upoznala, potvrdila je svoje uvjerenje. Njezina miljenica među kandidatima je Kim Verson.

"Kim mi je preslatka i najbolje pjeva"

"Baš sam je željele upoznati da vidim kakva je osoba. Ljudi pričaju da je zatvorena i sramežljiva, ali meni je baš slatka, čini mi se da je super cura i divim joj se kako se sa samo 16 godina može uklopiti među ostale koji su stariji. Čini mi se da ima čelične živce. A mislim da od svih kandidata ima najbolje glasovne sposobnosti, još je mlada i sigurno će uspjeti", kaže Dalia.

Nakon zabavne večeri, kandidati su se vratili u kuću da se odmore prije večerašnje emisiji. Proba je prošla dobro, a svi su uzbuđeni i jedva čekaju da se popnu na pozornicu. Na kraju večeri, u natjecanju će ih ostati samo petero, a o tome tko će ispasti ponovo odlučuje publika. Više o kandidatima HTZ-a, tijeku showa i događanjima u HTZ kući pročitajte na službenom blogu www.hrvatska-trazi-zvijezdu.bloger.hr.

Pročitajte više