Video: Vidoviti Milan počinje duhovite tarot savjete dijeliti i Hrvatima

OSEBUJNI 36-godišnji Beograđanin Milan Radonjić, svima poznatiji kao Vidoviti Milan, svoje je tarot vještine odlučio prezentirati i u lijepoj našoj. Urnebesne teorije o vlastitom životu i bizarne savjete za budućnost, Hrvati će tako u kasnonoćnim terminima petkom moći dobiti na malim ekranima. Da je Vidoviti Milan apsolutni hit na Balkanu, svjedoči milijunska gledanost njegovih video isječaka na internetskim portalima.

> Video - Milan Tarot: Dok je ovaca bit će i šišanja

> Vidoviti Milan: Ako želite udati Severinu samo zalijepite njezinu sliku na vrata WC-a

Tijekom svake emisije Vidovitog Milana, inače ekonomista po zanimanju, poželi nazvati stotine tisuća gledatelja s čitavog prostora bivše Jugoslavije. Žele saznati odgovore na bezbrojna pitanja koja ih zanimaju, a Milan sam ističe kako su najčešća ona ljubavne prirode te pitanja o dobitku na lutriji. Iako Milan svojim specifičnim nastupom i duhovitim odgovorima prije svega zabavlja publiku, on se ovom vještinom bavi vrlo ozbiljno i predano, ali tvrdi da mu je teško objasniti gledateljima da moraju prije svega pomoći sami sebi te da tarot ne nudi odgovore na sva pitanja. Njegovi gledatelji zato dobivaju zabavne i prijateljske savjete u stilu, "sin će vam dobiti vizu kada postane astronaut" ili "obogatit ćete se kada u grmlju iza kuće pronađete vreću punu novca" te "zatrudnjet ćete za sedam dana ako svakodnevno čitate Pinokija". Milanova je mašta u tom pogledu neiscrpna.

Njegov put do slave bio je trnovit, a započeo je u beogradskom predgrađu Mladenovac. Bavio se raznim poslovima, od konobarenja, prodaje na tržnici i građevinskih poslova. Potom je Milan svoj hobi pretvorio u posao. Boravio je jedno vrijeme u Indiji, a na televiziji je počeo raditi 2005. na kanalu Krlo E Romengo te nizu drugih TV postaja da bi se kasnije preselio u bosanski TV eter kojeg je ubrzo i potpuno pokorio. Sveukupno je imao svoje TV minute na tridesetak postaja, a imala ga je prilike upoznati i hrvatska publika na lokalnim televizijama.

Milan kaže kako je dar za vidovitost otkrio još u ranoj mladosti. Još pomalo zatečen ogromnim uspjehom u javnosti, Milan ga sam sebi objašnjava time što je prije svega iskren i govori otvoreno, a ne ono što ljudi žele čuti. Na svojim podlakticama nosi tetovaže tarot karata, jednu koja predstavlja stabilnost i drugu koja znači pobjedu, a nedavno je dodao snagu i intuicija. U slobodno vrijeme igra šah i svira gitaru. Kako bi bio pobjednik, prvo valja biti stabilan, kaže vidoviti Milan. Njegov moto vidno mu polazi za rukom, jer postao je pravim pobjednikom u borbi za TV gledatelje koji su mu itekako naklonjeni.

Pročitajte više