VIDEO Vlasnik seks-shopa za Index otkrio što Hrvati najviše kupuju uoči Valentinova

Foto: Video: Katarina Šapina/Ivana Matešić

ŽELJKO VRHOVSKI, vlasnik jednog zagrebačkog seks-shopa, za Index je otkrio koji su artikli iz njegove trgovine najpopularniji uoči Valentinova. 

Jedan od podataka koji nam je otkrio vjerojatno će iznenaditi mnoge. Naime, Željko kaže da je među njegovim kupcima ipak veći broj žena nego muškaraca. 

"Mogu reći da je otprilike 60 posto žena i 40 posto muškaraca, što u početku nije bilo tako, naravno. Ljudi su sramežljivi dok ne uđu unutra, tu više nisu sramežljivi. Pogotovo mlađi Hrvati, oni prate na internetu situaciju u ovom biznisu i točno znaju što žele kupiti", rekao je. 

Zanimalo nas je i što se najviše prodaje. 

"Najčešće se kupuju vibratori. Znači, imamo veliki broj vibratora u ponudi. Za dame koje se malo stide pa ne žele da se zna što imaju u torbi, postoje vibratori u obliku ruža za usne", ispričao je. 

Pokazao nam je i umjetnu vaginu, kakvu preporučuje mlađim dečkima. 

"S jedne strane je oblikovana kao usta, s druge kao vagina, no kad mu mama nađe kutiju ispod krevete, na njoj djeluje kao bučica pa kad ga pita što s tim radi on može reći da vježba. Nije ništa slagao", našalio se Željko. 

Otkrio nam je da za Valentinovo, ali i druge praznike, prodaja skoči za oko 15 ili 20 posto. 

"Dečki svojim partnericama kupuju, primjerice, gaćice ili manje vibratore. Žene kupuju prstene za penise s vibratorom koje koriste zajedno. Dolaze mi i stariji parovi, preko 70. Oni najčešće kupuju pumpe za ojačanje penisa. Oni kažu da im to pomaže. Također su popularni butt-plugovi, odnosno analni čepići", ispričao je. 

Pročitajte više