VIDEO Voditelj tijekom prijenosa uživo nije mogao prestati govoriti "pizda"

Screenshot: YouTube

SVI SMO se našli u situaciji gdje smo morali odraditi smjenu na poslu nakon što smo noć prije ostali do kasno budni i znamo koliki izazov može biti odraditi svoj posao dobro unatoč tome.

Ipak, mnogi od nas se ne nalaze pred kamerama u takvim situacijama. Matty McLean televizijski je voditelj za TVNZ U Novom Zelandu koji je imao burnu noć i neslavnu reportažu uživo sljedeći dan, prenosi TheLadBible.

Matty je govorio o vremenskoj prognozi u petak rano ujutro i umjesto riječi "country" (država) rekao je "cunt" (pizda) i to ne jedanput, već dva puta.

Nakon toga dao je najbolju izliku ikad: "Žao mi je, bila je duga noć, došao sam doma kasno, a i petak je", rekao je Matty.

Spomenuo je kako je bio na Adelinom koncertu noć prije i kako je "drugi čovjek nakon njezinog nastupa".

Jonathan Preston, asistent profesora komunikologije i govornih poremećaja rekao je kako je sasvim normalno da naš mozak zablokira na ovakav način. "Ponekad vaš mozak radi brže od vašeg jezika i kad pokušavate ubrzati govor kako bi ostao ritmičan, često se 'spotaknete' o svoje riječi", objasnio je asistent za Men's Heath. Dodao je kako ne razmišljamo samo o tome što ćemo reći dok pričamo, već se naš mozak bavi i s našim kretnjama, govorom tijela i stvarima koje ćemo kasnije reći.

Ovo u kombinaciji s ludim noćnim izlaskom dan prije nikako nije moglo završiti drugačije za mladog televizijskog voditelja.

Pročitajte više