VIDEO Vozač Jaguara namjerno zgazio biciklista jer mu je rekao da vozi opreznije

Screenshot: Instagram

INTERNETOM se proširila snimka obračuna vozača Jaguara i biciklista na ulicama Londona, nakon što je biciklist umalo stradao pod kotačima automobila.

"Telefonom sam zvao policiju", izjavio je biciklist za Road. "Vozio sam bicikl prema sjeveru, a neoprezni vozač Jaguara je pokušao skrenuti preko mene u Brondesbury lijevo. Uspio se zaustaviti a da me ne udari, ali sam stao da mu kažem da mora biti oprezniji.

On je nakon mojih riječi krenuo dalje voziti naprijed, gurajući mene i bicikl oko jednog metra. Rekao sam da sada trebam njegove podatke o osiguranju jer mi je možda oštetio prednji kotač pri tom prvom dodiru", ispričao je.

"Zatim sam stao pred automobil i blokirao mu put, a tada je vozač izašao iz Jaguara i gurnuo me na tlo, što nije na snimci i zato na dostupnim videima moj bicikl više nije okrenut prema sjeveru", pojasnio je.

Neki slučajni prolaznici pokušali su zaustaviti sukob, a prema riječima svjedoka, vozač Jaguara je bicikistu počeo prijetiti.

Na društvenim mrežama ubrzo se povela rasprava o tome tko je kriv, vozač automobila ili biciklist, no konačni sud o tome dat će policija.

Pročitajte više