Video: Yayu iz Jinxa na godišnjem živciraju neljubazni turistički djelatnici, visoke cijene i gužve

U SUBOTU navečer Jinxi su nastupili u glazbenom dijelu umaškog ATP-a, u sklopu programa Umag Party Nights. Uoči koncerta nam je pjevačica Jadranka Bastajić Yaya ispričala veže li ih išta za tenis, kakvi su daljnji planovi benda po pitanju nastupa i odmora, što je najviše može naživcirati na godišnjem, kako za nju izgleda idealan odmor te što misli o nudizmu.

Yaya kaže kako je tenis nije oduševio, iako ga je neko vrijeme čak i trenirala, te kako je sportovi općenito ne zanimaju i nema za njih vremena. Tako nije odgledala ni jedan od mečeva ovogodišnjeg ATP-a već je u Umag stigla isključivo zbog nastupa. Sad se planira zaputiti na odmor, a preferira upravo onaj u Lijepoj našoj. Nema omiljenu stranu destinaciju, ali ipak izdvaja britansku metropolu: "London je grad u kojem se super osjećam. Malo je frenetičan, ali voljela bih tamo živjeti, bez obzira na histeriju koja vlada".

Od partijanja je Yayi draži mirniji godišnji odmor. Nije jedna od onih koji svakog ljeta pohrle na Zrće kako bi uživali u nastupima renomiranih DJ-eva i kaže kako ih "uopće ne razumije općenito kao muziku". Na godišnjem je mogu naživcirati sljedeće stvari: "Strašno nekulturni i neljubazni ljudi koji se bave turizmom, nedovoljna ponuda u dućanu, visoke cijene i gužva". Pitali smo je što je pozitivno u hrvatskom turizmu, a Yaya odgovara: "Savršeno more". Protiv toplesa i nudizma na plažama Yaya nema ništa, ali ih ipak ne prakticira: "Na godišnji idem s familijom, čak i sa širom obitelji i prijateljima, i malo mi je glupo da svi sjedimo goli dok razgovaramo".

Pročitajte više