VIDEO Zaboravite na Jennifer Lopez, ova manekenka vlasnica je najbolje guze u Americi

Foto: Instagram

NATASHA WAGNER iz kalifornijske Valencije ima najbolje tijelo u tom dijelu svijeta, barem prema mišljenju američke jeans industrije.

Ova manekenka za tu industriju neobičnih dimenzija (visoka 172 centimetra, a opseg struka joj iznosi 71 centimetar) radila je kao model za neke od najpoznatijih brendova traperica kao što su Levi's, Gap, Old Navy, 7 For All Mankind i Citizens of Humanity. Manekenstvom se bavi već 14 godina.

"Natasha ima obline na pravim mjestima, savršen je broj 38, a idealne mjere ključne su da vam dobro stoje različiti modeli traperica", rekla je Jennifer De Clark, starija suradnica brenda 7 For All Mankind.

S njom se slaže i Julien Jarmoune iz Black Orchida.

"Natasha je savršena kombinacija različitih tipova tijela, vitka je a ima obline kojima traper odlično pristaje. Ima i odlične noge", ističe.

Ova plavokosa manekenka tim se poslom počela baviti sasvim slučajno tijekom studija. Skautica jedne agencije primijetila je da Natasha jednako dobro nosi sve modele traperica.

"Kad su me prvi put izmjerili, imala sam dojam da sam dobila na lotu, imala sam ono što su sve kompanije željele", rekla je.

Danas je vlasnica vlastite manekenske agencije In Demand, a priznaje da u svom ormaru ima više od sto pari različitih modela traperica.

"Kad sam naučila terminologiju proizvodnje traperica, počela sam pomagati dizajnerima u stvaranju modela koji laskaju ženskom tijelu", rekla je. 

Pročitajte više