VIDEO Zagrepčani otkrili gdje nabavljaju stvari za školu. Jedan odgovor se ponavljao

KAKO za roditelje tako i za klince, povratak u školske klupe je jedan od najstresnijih događaja u godini.

Djeci zbog same škole, a roditeljima zbog silnih stvari koje moraju nabaviti za svoje najmlađe. Upitali smo roditelje kako se snalaze u rujanskoj šoping-groznici, a neki odgovori u videu će vas i nasmijati.

Kako bi lakše prebrodili ovo razdoblje te odradili kvalitetan šoping, roditelji odlaze na jedno mjesto - u Arenu Centar. Ovaj popularni trgovački centar ima 200 dućana i preko 1000 modnih marki. Tamo možete naći razne dućane s priborom za školu i modnim artiklima koje će zadovoljiti želje svakog roditelja, ali i klinca.

Osim toga, Arena Centar u svojem kompleksu ima i masu odličnih zabavnih sadržaja, gdje se roditelji i djeca mogu opustiti i zabaviti nakon ili tijekom samog odlaska u kupovinu. Primjerice, na prvom katu centra mogu uživati u poligonu, gdje će se moći zaigrati popularna igra - školica!

U igri skakanja i ostalim dječjim avanturama i izazovima, pridružit će im se 10. i 11.9. i animatori koji će organizirati prave sportske igre za najmlađe. A prava poslastica za sve starije učenike je druženje s najpopularnijim tiktokerima 10.9. Posjetite Arenu Centar i potražite sve na jednom mjestu.

Sadržaj donosi Index u suradnji sa Arena Centar te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više