Video: Zagrepčanin usred kino projekcije spektakularno zaprosio djevojku

POSJETITELJI kina Broadway sinoć su svjedočili nesvakidašnjoj prošnji, na koju se, uz pomoć osoblja kina i prijatelja hrabro odlučio Vedran Vukman. Nakon reklama svoju je djevojku, ali i gledatelje, iznenadio filmom u kojem je pred svima, na originalan i romantičan način, zatražio njenu ruku.

Ivana Bošnjak došla je s dečkom Vedranom u kino Broadway pogledati film, ne sluteći da će to postati jedna od najljepših večeri u njezinom životu. Naime, nakon foršpana na velikom je platnu prikazan "prosidbeni filmić" koji je oduševio brojne gledatelje, a Ivanu doslovno ostavio bez daha.

Uz taktove pjesme "Najdraže moje" Novih fosila, Vedran je filmom zaprosio djevojku, nakon čega su se u dvorani upalila svjetla, a publika je počela oduševljeno pljeskati. Osoblje kina bilo je, doznajemo, iznimno susretljivo pa su pustili Ivaninu omiljenu ljubavnu pjesmu, nakon čega se pojavio Vedran i djevojci priuštio novi šok.

Ivana je, naime, dobila svoj prsten iz snova, kojeg je Vedran za nju posebno naručio iz elitne njujorške zlatarne Tiffany&Co, nakon čega su iz lože izletjeli njihovi prijatelji i ovu nesvakidašnju prošnju zapečatili šampanjcem.

Romantična večer Ivane i Vedrana završila je u klubu Sax!, gdje im je Jacques Houdek otpjevao nekoliko pjesama, a svi su prijatelji za uspomenu dobili majice s porukom "I DO". Obzirom na spektakularnu prošnju, možemo samo maštati kakva će čuda Ivanu dočekati na vjenčanju, za kojeg ovaj mladi par trenutno kuje planove. Živjeli mladenci!

D.K.

Pročitajte više