Video - Žanamari Lalić: Jared Leto me razočarao, rekao je da se pali na Tatjanu Jurić



PJEVAČICU Žanamari Lalić susreli smo na CMC festivalu u Vodicama tijekom proteklog vikenda. Kratko prije nego je sa svojom grupom Žanimals zapjevala na pozornici festivala, Žanamari nam je otkrila koje su se sve zgode i nezgode dogodile članovima benda prije svirke, bi li se i sama primila sviranja nekog instrumenta, kako je se dojmio Jared Leto te u kojem pravcu njena glazba ide danas u odnosu na početke njene glazbene karijere.

"Ovih dana se bavim sastavljanjem svog benda na hrpicu i svih onih dijelova koji s njih ovih dana otpadaju. Imali smo jako živopisnu priču putem do CMC festivala. Ostali smo na četiri člana benda, a ima nas inače šest u Žanimalsima. Dakle, jedan gitarist nije mogao doći jer je već prethodno dogovorio jedan nastup, klavijaturist je uganuo nogu tako da skače na drugoj nozi sad, ja sam zamalo ostala bez prsta na putu u Vodice, a jednog gitarista nam je maloprije ubola pčela", ispričala nam je Žanamari što se njenom bendu sve dogodilo prije samog početka festivala. Dodala je i kako ne bi bilo čudno da se i sama primi nekog instrumenta jer je sklona improviziranju, a oduvijek joj se sviđao bubanj.



"Prije sam imala takvu vrstu ugovora da drugi ljudi pišu za mene, ali evo sad napokon imam svojih pet minuta koje nastojim iskoristiti do maksimuma. Čini mi se da se to ljudima itekako sviđa, jer reakcije su odlične i ekipa stvarno dolazi na moje koncerte zbog pjesme, a ne zbog dekoltea ili minice kao nekada, vremena se mijenjaju", zaključila je Žanamari tijekom intervjua.

Otkrila nam je i kako je u petak posjetila koncert grupe 30 Seconds To Mars, u kojem pjeva zavodnik i glumac Jared Leto, a kako ga brojne žene obožavaju, morali smo je pitati i kakav je dojam na nju ostavio. "Jared Leto me razočarao jer je rekao da se pali na Tatjanu Jurić i još neku voditeljicu i to me totalno povrijedilo", priznala nam je. No, samo nekoliko trenutaka kasnije je dodala kako ga ipak voli.

Što nam je još otkrila te u kojem pravcu ide njena karijera možete pogledati u videu.

Pročitajte više