VIDEO Zašto muškarci ne pohvaljuju izgled drugih muškaraca? Pitali smo tipove

Foto: Index Video

Sadržaj nastao u suradnji s: Nivea

KOLIKO je muškarcu teško dobiti kompliment od drugog muškarca? Statistike tome ne idu u korist. Naime, njih 87 posto nikada ne pohvaljuju jedni druge vezano za izgled, a njih tek trećina ima rutinu glede njege kože. 

Odlučili smo provjeriti je li to istina, stoga smo s voditeljem Erminom Preljevićem krenuli u centar Zagreba. Pokušali smo saznati što se krije iza ovih statistika u videoanketi. 

“U šali često dajem komplimente”, priznao je jedan prolaznik. Drugi su ipak potvrdili da ih daju, ne sjećaju se točno kada, međutim to im nije strana pojava. 

“Ni bratu, ni prijatelju ni rodbini?” zagonetno je upitao Ermin jednog prolaznika na njegovo negiranje. Ipak, nekima su komplimenti strani.

“Što biste voljeli čuti kao kompliment?” upitao je dodatno voditelj u drugom setu pitanja, no većina se bazirala na izgledu.

Je li komplimentiranje muškarcima doista velik problem bilo je posljednje pitanje. Dalo se čuti štošta, a zanimljivih odgovora nije nedostajalo. 

S obzirom na to da samo 37 posto muškaraca ima rutinu brige o koži, Nivea Men Anti-age Power Serum 2u1 je svim prolaznicima uskočio kao super poklon kako bi promijenili svoje navike. 

Nivea Men Anti-age Power Serum 2u1 djeluje na kožu tako što uklanja tamne mrlje u mjesec dana korištenja, a pretpostavlja se da je toliko učinkovit da bi muškarci mogli početi davati komplimente jedni drugima kako odlično izgledaju, poput njihove kože. 

Sponzorirani sadržaj donose Index i Nivea u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više