VIDEO Zbog ovih frajera vaše cure padaju u nesvijest - upoznajte hrvatske stripere

Screenshot/Video: Sanja Padjen/Index

"NITI jedna djevojačka zabava nije potpuna bez stripera", stoji na stranici plesne skupine Muški erotski performeri koji redovito uveseljavaju žene i djevojke raznih dobnih skupina svojim zavodljivim erotskim plesom.

O striperima se ne priča toliko često kao o striptizetama, no njihovi nastupi nisu nimalo manje vatreni, a njihove klijentice s nastupa ne odlaze ništa manje zadovoljne. "Nastupamo na privatnim djevojačkim zabavama, rođendanima, ali imamo i klupske nastupe, bilo koreografirane ili pojedinačno", objasnili su nam ovi zgodni dečki koji svakodnevno treniraju kako bi održali savršen izgled.

Većina njih se uz ovo bavi još nekim poslom, no priznaju da se od muškog striptiza da lijepo živjeti: "Za život, za izlaske, da se zaraditi lijep džeparac", priznaju.

Ipak, tvrde da se njihovi nastupi uvelike razlikuju od nastupa njihovih kolegica. "Osjeti se razlika između nas i striptizeta", kažu ovi dečki kojima je u nastupima najvažnije da budu seksipilni, ali ne i vulgarni pa se nikad ne skidaju do kraja.

Pročitajte više