VIDEO Zgodna pjevačica Colonije snimila vruće kadrove na plaži u Španjolskoj

Foto: Screenshot

S OBZIROM na to da je proljeće u Hrvatskoj ozbiljno zakasnilo, grupa Colonia za vruće je morske kadrove morala potegnuti sve do Španjolske. Plaže Barcelone ipak nisu odabrane sasvim slučajno - njihov novi singl zove se "Besame" i igra na kartu ljetnog latino hita, a atraktivni kadrovi Ivane Lovrić tu su da njihovu novu glazbenu priču odvedu korak dalje.

"Produkcijski, to je jedna od najzahtjevnijih pjesama koje sam napravio u posljednjih petnaestak godina", kaže Boris Đurđević iz Colonije i dodaje da je riječ o "modernoj fuziji EDM-a, latino prizvuka i reggaetona". Spot je sniman na atraktivnim lokacijama Sitgesa i Barcelone, režirao ga je Dario Radusin, a uz Ivanu i Borisa u njemu se pojavljuju koreograf i plesač Neven Ivić te Instagram influencerice iz Španjolske i Švedske. 

"Beskrajno sam ponosna na cijelu ekipu koja je sudjelovala u ovom ludom projektu. Odlučili smo skoknuti do Barcelone i pružiti vam nešto novo i drugačije, nadam se da ćete uživati", napisala je na svom Instagramu pjevačica Colonije.

Pročitajte više