VIDEO Supruga otjeranog dinamovca na Instagramu se hvali luksuzom koji je teško i zamisliti

Foto: Instagram

MARTA MARIJA FERNANDES, supruga bivšeg dinamovca, čileanskog nogometaša Juniora Fernandesa, uživa u luksuzu i time se svakodnevno hvali na Instagramu.

Nakon što su u Juniorovu rodnom Čileu proslavili godišnjicu braka, zaljubljeni par se zaputio u Las Vegas, gdje Marta obilazi trgovine luksuznih modnih brendova, a uživali su i u vožnji helikopterom. 

Zgodna plavuša na Instagramu se pohvalila modnim ulovom, snimivši kako raspakirava svoje nove Louis Vuitton tenisice koje se na službenoj stranici brenda mogu pronaći po cijeni od 730 dolara. Pohvalila se i suprugovim darom, naušnicama istog brenda koje se na njihovoj službenoj stranici mogu pronaći za 1360 dolara.

Marta je velika ljubiteljica mode pa se često na njezinu profilu mogu pronaći najmodernije modne kombinacije, a voli pokazati i svoju savršenu liniju.

Iako je bio dinamovac s najvećom plaćom, Junior Fernandes je 2016. zbog disciplinskih prekršaja premješten u rezervnu ekipu, a zatim ga, ni godinu dana nakon toga, nisu poveli niti na pripreme u Tursku, što je razljutilo njegovu Martu koja se obrušila na Dinamo na društvenim mrežama.

Pročitajte više