VIDEO Sveučilište studente mami zgodnim curama, kratkim suknjama i sisama

Screeshot: YouTube

SNIMKA djevojaka u bikinijima i oskudnim haljinicama objavljena je kao dio službene kampanje kojoj je cilj nagovoriti ruske studente da studiraju u rodnim gradovima, umjesto u razvikanijima Moskvi i Sankt Petersburgu.

Iza provokativne reklame stoji sveučilište Tyumen u središnjoj Rusiji. U reklami sudjeluju "studentice" u minijaturnim bikinijima i uskoj odjeći, kako se bave uobičajenim studentskim aktivnostima, tulumarenjem, navijanjem, jahanjem...

Navodno su čelnici sveučilišta željeli pokazati u čemu će sve studenti uživati ako ostanu u Tyumenu pa tako video započinje djevojkom odjevenom u plavi bikini koja uz čitanje knjige ispija koktel. Naravno, kamera se prvo zaustavlja na njenim grudima, a potom se spušta niz tijelo.

Potom se studentice voze u kabrioletu, druge se bave jahanjem, a treće voze skateboard u bijeloj uniformi medicinskih sestara.

Video je na društvenim mrežama objavio bloger Dmitri Larin, a nakon toga se brzo proširio.

"Kako bi spriječili studente da napuste grad, odlučili su se na gomilu golotinje", komentirali su neki video koji je privukao veliku pažnju ruskih, ali i svjetskih medija. 

Pročitajte više