VIDEO Zvijezda novog spota Rolling Stonesa najzgodnija je glumica današnjice

Foto: Press

ROLLING STONESI su objavili spot za pjesmu Angry, najavni singl za novi album Hackney Diamonds, a zvijezda spota je mlada glumica Sydney Sweeney, jedna od najpopularnijih glumica nove generacije. 25-godišnjakinju smatraju i najzgodnijom glumicom današnjice pa su kadrovi u kojima se ona u kožnom korzetu vozi Sunset Boulevardom privukli poprilično puno pažnje.

"Bila sam izvan sebe kad su me nazvali za spot. Odmah sam nazvala svoju obitelj. Ovo je za mene najveća stvar ikad. Nisam znala da će to biti najavni singl, super mi je pjesma, ne mogu je izbaciti iz glave", rekla je Sydney, koju je šira javnost upoznala u hit seriji Euphoria, gdje je glumila Cassie.

Obiteljski problemi zbog 18+ scena

Sydney na Instagramu prati 16 milijuna ljudi, a njena popularnost strelovito je počela rasti 2019. godine s emitiranjem prve sezone Euphorije. Njen lik pojavljuje se u mnogo golišavih scena, a glumica je priznala da ju je to dovodilo u neugodne obiteljske situacije.

"Mama me posjetila na snimanju tako da je znala priču i puno sam s njom razgovarala o tome. Moj tata nije. Uopće ga nisam pripremila. Uopće", rekla je jednom prilikom. Zbog toga je njen otac bio poprilično šokiran viđenim, priznala je.

"Mislim, kako to spomenuti u razgovoru? Također, kad razgovaram s tatom, obično se ne radi o poslu. Imamo uobičajene razgovore koje imaju otac i kći. Odlučio je gledati seriju sa svojim roditeljima a da mi to nije ni rekao", ispričala je mlada glumica. "Tata i djed ugasili su seriju i izašli iz kuće. Ali baka me podržava. Ona je moj veliki obožavatelj. Zapravo, obično je vodim po setovima", dodala je.

Također, zbog 18+ scena imala je i problema s trolovima. "Došlo je do točke da su počeli tagirati moju obitelj, koja to nije zaslužila. To je potpuno odvratno, ali i nepravedno. Cassie je seksualizirana osoba u školi, a sada, ironično, gledatelji istu stvar rade meni", požalila se lani.

"Ja sam umjetnica. Glumim likove. Zbog toga baš želim glumiti likove koji još više ljute ljude", dodala je tad.

Prvi album nakon 18 godina

Podsjećamo, Stonesi su u kazalištu Hackney Empire u Londonu predstavili Hackney Diamonds, svoj prvi album nakon 18 godina i prvi nakon smrti bubnjara Charlieja Wattsa koji je svirao na dvije pjesme s albuma.

Mick Jagger, Keith Richards i Ronnie Wood pojavili su se na pozornici londonskog kazališta kako bi razgovarali o albumu, a nakon toga je premijerno emitiran videospot singla Angry. Frontmen Jagger (80) rekao je da je bend "prilično nabrijan" na snimanje nove glazbe.

"Svaki dan smo prolazili kroz dvije ili tri pjesme, tako da smo održavali dobro raspoloženje", rekao je Jagger nakon predstavljanja koje se prenosilo uživo. "Album ima suvremeni zvuk, s mješavinom rocka, balada, dancea i countryja", dodao je. Album s 12 pjesama producirao je nagrađivani producent Andrew Watt, a sniman je na raznim lokacijama, uključujući London, Los Angeles i Nassau.

Pročitajte više