Video intervju - Andrea Šušnjara o sado-mazo spotu: Zabranite mi i novi!

ANDREA ŠUŠNJARA nastupila je sinoć sa svojom grupom Magazin u novootvorenom centru Green Gold. Simpatična Splićanka podijelila je s nama svoje dojmove o centru u kojem uz sjajne restorane, možete naći i šest noćnih klubova. Osim toga, Andrea nam je otkrila ponešto o suradnji s obitelji Huljić, svojoj vezi te glazbenim počecima.

"Kad mi je Tonči predložio da pjevam u Magazinu, bilo mi je to "ajme meni"

"Imala sam lude faze. Dok su svi voljeli Spice Girls i Britney Spears, ja sam slušala HIM, Guns'n'Roses i Metallicu. Držalo me to jedan duži period, a na faksu sam počela slušati komercijalnu glazbu. Kad sam imala 16 godina i upoznala Tončija, kad mi je predložio da pjevam u Magazinu, bilo mi je to "ajme meni". Nisam bila baš za to, nisam ih slušala u tom periodu. S vremenom sam se naviknula, a on mi je dao sjajan savjet. Rekao mi je da moram slušati sve ako se želim baviti glazbom", ispričala je Andrea.

"Tekstovi Vjekoslave Huljić su namjenski, trebaju se potruditi to napisati"

Komentirala nam je i upitne stihove Vjekoslave Huljić. "Što se tiče tekstova, oni su namjenski. Oni se moraju baš potruditi to napisati pa da se svi zapitaju što je to. Koliko sam skužila, teško je birati takve riječi, koje ostaju u uhu na prvu", objasnila je Šušnjara govoreći da je u tome tajna hita i komercijalnog uspjeha. Prokomentirala je i zabranu spota "Maslačak". "To je glupo, ali jako korisno. Kad smo vidjeli da su nam to zabranili, bila sam tužna, ali ubrzo se pokazalo da je to dobar marketinški trik. Zabranjeno voće je najslađe. Gledanost je porasla uduplo, zabranite mi i ovaj spot!", komentirala je Andrea.

"Volim crnu boju i seksi imidž, dečko me u svemu podržava"

"Najdraža boja mi je crna, volim neki seksi imidž. Svi me doživljavaju kao slatkicu, no spot nije bio toliko strašan", nadodala je Šušnjara. Govoreći o dečku, izjavila je da ga je upoznala preko Ivana Huljića, koji je njegov prijatelj. U vezi uživa, a dečko je podržava u svemu. Priznala nam je da je ljetni ritam nastupa ubija, a zimi joj je malo lakše. Ubrzo će nastupati na rođendanu Hit Recordsa, 21. prosinca. "Ludilo je nastupati uz Halida, Nedu, Sašu Matića. Volim ih i slušam privatno, a onda dijelim garderobu s njima", zaključila je Andrea.

Pročitajte više