Vidojev otac: Fizioterapeutkinja je rekla da je on popio čašicu votke, nije mi jasno

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell

VIKTOR RISTOVIĆ, otac pokojnog Vidoja Ristovića, izjavio je za srpske medije kako je i dalje zbunjen oko rezultata obdukcije svog sina i da ih još nije dobio.

"Poslao sam odvjetnika u policiju, ali nisu mogli naći ljude koji su izvršili obdukciju, sve je to vrlo sumnjivo. Načelnik UKP-a također nije mogao ništa saznati. Svi objavljuju da je moj sin umro od srca, a on nije imao nikada problem sa srcem.

Ta davna fizioterapeutkinja, koja nije ta koja je bila u novinama, drugu su stavili, ona mi je rekla da je on popio čašicu votke. Ta koja je bila na fotografijama u raznoraznim medijima, ja nju nisam vidio u stanu. Bilo je desetak policajaca, hitnu pomoć nisam vidio, ni doktore... Sve je vrlo sumnjivo", rekao je Miša Grof, prenosi Blic.rs.

"Nikakav nalaz nisam dobio"

Naime, obdukcija je pokazala da je Vidoje u trenutku smrti imao 2.83 promila alkohola u krvi, a kao uzrok smrti navedena je upala srčanog mišića. Nakon što su u medijima objavljeni rezultati obdukcije Vidoja Ristovića, njegov otac je i tada negirao da ih je dobio.

"Nikako sam, užasno sam. Nikakav nalaz nisam dobio", rekao je tada.

"Nitko tko nije izgubio dijete ne može shvatiti i razumjeti taj osjećaj. To je praznina koja ostaje", dodao je.

Podsjećamo, na novom groblju u Beogradu obitelj i prijatelji danas su obilježili 40 dana od smrti Vidoja Ristovića.

 

Video: Blic.rs

Pročitajte više