Vidošević je gotovo 40 godina u braku s ovom ženom, zajedno su od srednje škole

Foto: Davor Puklavec/Igor Kralj/Hrvoje Jelavic/Zeljko Hladika

TEMA dana u svim hrvatskim medijima danas je nepravomoćna presuda kojom je Nadan Vidošević osuđen na osam godina zatvora zbog izvlačenja 35.5 milijuna kuna iz Hrvatske gospodarske komore u tzv. aferi Remorker.

S obzirom na to da je Vidošević nepravomoćno osuđen na više od pet godina zatvora, bivši čelnik HGK će izravno iz sudnice morati u zatvor. 

Kod kuće će ga, kao i kad je 2014. godine pet mjeseci proveo u pritvoru, čekati supruga Ina koja je svih ovih godina nedostupna hrvatskim medijima i vodi samozatajan život. Jedinu iznimku je napravila kada se Vidošević 2009. kandidirao za predsjednika Hrvatske.

Ina Vidošević partnerica je Nadana Vidoševića od rane mladosti. Par je vezu započeo još u srednjoj školi, a vjenčali su se na 22. rođendan Nadana Vidoševića. U braku su dobili troje djece - Hanu, Zrinku i Antu.

Ina Vidošević po struci je odgajateljica, ali već godinama ne radi u vrtiću. Vidoševićeva supruga se bavi turizmom, a u svom vlasništvu ima nekoliko luksuznih nekretnina na moru koje iznajmljuje turistima.

Pročitajte više