Vidoviti Milan i reper Stoka kontaktirali izvanzemaljce

MARIN IVANOVIĆ STOKA se ozbiljno prihvatio zadatka u želji da pripremi što interesantniji materijal za svoj Stoka show koji kreće s emitiranjem u jesenskoj shemi OBN Televizije. Kako se ne bi zadržao samo na ovozemaljskim, opipljivim stvarima, Stoka je krenuo u ekspediciju s velikim magom, poznavateljem kabale i tarota, vidovnjakom Milanom Radonjićem, koji je široj javnosti poznatiji kao Vidoviti Milan.

Reper je u svojem showu do sada ugostio Indiru iz Colonije, mladog pjevača Amela Ćurića i popularne Gotovčeve te ih je iznenadio maštovitim aktivnostima. Protekloga vikenda Stoka je na Pagu bio domaćin Vidovitom Milanu te mu je priredio nekoliko dana ugodnog druženja i opuštanja koje je prethodilo ozbiljnoj misiji – kontaktiranju izvanzemaljaca na Paškom trokutu.

Milan Tarot želi postati bosansko-hercegovački faraon

Vidovnjak je s reperom najprije iskusio čari noćnog života i strasti u najluđem klubu na Jadranu, Papayi na Zrću. Vidjevši otkačenu atmosferu, silnu energiju i neumorne ljude, Milan je ostao bez teksta, ali je i dobio provod za pamćenje. Budući da ga je razuzdana zabava izmorila, Stoka ga je sutradan odveo u saunu i na aquaaerobic, gdje su se dobro razgibali i napunili baterije za ozbiljnije i značajnije stvari.

Misija koja je bila pred njima nije ostavljala mjesta šalama i doskočicama. Stoka i Vidoviti Milan su se uputili prema Paškom trokutu, lokaciji koja nije nasumce odabrana. Naime, radi se o fenomenu koji privlači pozornost vjernika, mistika, alternativaca i istražitelja, jer je kamenje unutar Paškog trokuta svjetlije boje od kamenja izvan trokuta, a Milan je želio svojim izlaganjem o ovom fenomenu pod nazivom "Predavanje o izvanzemaljskim vrstama by Milan Tarot" približiti ovu, nadasve, kompleksnu tematiku gledateljima Stoka showa. Pokušali su stupiti u kontakt s bićima iz udaljenih galaksija, a porazgovarali su i o postanku života i svemira. No, avantura Stoke i Vidovitog Milana tu ne završava. Već sljedećih dana odlaze u susjednu Bosnu i Hercegovinu, točnije u Visoko gdje se nalaze drevne piramide kako bi Milan ostvario veliki san i postao faraon.

Pročitajte više