Vila u Umagu prodaje se za 26 milijuna kuna, pogledajte kako izgleda

Foto: Index Oglasi

NA Index Oglasima prodaje se 2400 kuća u Istri, a mi smo odlučili izdvojiti pet skupocjenih i luksuzno uređenih vila. Cijene tih vila variraju ovisno o blizini mora, opremljenosti i mjestu na kojemu se nalaze.

Vrijedi pogledati zbog čega su cijene ovih nekretnina toliko visoke.

PULA
Cijena: 14.979.328 kn

Luksuzna vila nalazi se u Puli te nudi pogled na puljski zaljev, zelenilo i Arenu. Sastoji se od kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, sedam spavaćih soba i kupaonica. U dvorištu postoji vanjska terasa, ljetna kuhinja, stolni nogomet, prostor za sunčanje te bazen s mogućnošću grijanja i hidromasaže.

UMAG
Cijena: 26.213.824 kn

Vila se nalazi prvi red do mora te se sastoji od šest spavaćih soba i pet kupaonica. Dnevni boravak, osim što ima kamin, pruža izlaz na veliku terasu s direktnim pristupom plaži. U vili postoje još sauna i fitness. 

POREČ
Cijena: 7.100.201 kn

Nekretnina se nalazi na blagom brežuljku i pruža pogled na okoliš. Udaljena je svega pet minuta hoda od mora, a u dvorištu ima bazen. Vila je ograđena i nudi apsolutnu privatnost.

VIŠNJAN
Cijena: 9.047.514 kn

Nalazi se na mirnoj lokaciji, savršenoj za obiteljski odmor. Vila se sastoji od kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, četiri velike spavaće sobe s vlastitim kupaonicama te ima i dodatni toalet. Nudi wellness prostoriju s turskom i finskom saunom, a u dvorištu se nalazi bazen. 

BRTONIGLA
Cijena: 3.737.342 kn

Moderno uređena vila sastoji se od predsoblja, velikog dnevnog boravka spojenog s blagovaonicom i kuhinjom te četiri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama. Svaka soba koja se nalazi na katu ima svoju terasu koja nudi pogled na prirodu i more, a u dvorištu se nalazi bazen. 

Pročitajte više