Vile u okolici Zadra prodaju se za više od 20 milijuna kuna, pogledajte ih

Foto: Index Oglasi

PROVJERILI smo kakve se vile prodaju ovog ljeta u Zadarskoj županiji.

Trenutno je aktivno više od 500 oglasa na tom području, a mi smo izdvojili one najzanimljivije. Pogledajte kakve se sve luksuzne vile mogu pronaći u okolici Zadra. Cijena nekih ide i preko 20 milijuna kuna.

Luksuzna vila u izgradnji, prvi red do mora, Rtina Miletić

Cijena: 22.474.269 kn

Iznimna i rijetka prilika na Jadranu u prvom redu do mora. Kvalitetna i luksuzna vila nalazi se u Rtini Miletić, manjem mjestu u neposrednoj blizini Paškog mosta. Površina ove buduće impozantne vile će iznositi 400 m2 na prostranoj parceli od 1341 m2.

Oglas pogledajte ovdje.

Moderna vila s bazenom i pogledom na more, Diklo

Cijena: 20.415.745 kn

Vrlo kvalitetno građena moderna vila s bazenom od 44 m2. Nalazi se na atraktivnoj lokaciji, u zadarskom kvartu Diklo, na samo 500 m od mora. Od centra Zadra udaljena je 4.6 km. Vila je južno orijentirana te se iz nje pruža predivan pogled na more i otoke. Unutrašnjost i dvorište vile odišu luksuzom, a namještena je i uređena do posljednjeg detalja.

Oglas pogledajte ovdje. 

Samostojeća kuća, Borik

Cijena: 18.728.558 kn

Samostojeća novouređena vila na Boriku, 500 m do mora. Ukupna površina parcele je 684 m2, a ukupna površina vile je 1085 m2. Sastoji se od prizemlja, međukata, 2 kata i potkrovlja. Vila je kategorizirana kao obiteljski hotel s tri zvjezdice i prema kategorizaciji ima 10 studio apartmana, 4 apartmana za 4 osobe i jednu dvokrevetnu sobu.

Oglas pogledajte ovdje.

Luksuzna vila s bazenom, Starigrad

Cijena: 13.259.819 kn

Moderna mediteranska vila prvi red do mora površine 380 m2 smještena na raskošnoj parceli površine 1938 m2 s uređenim parkom. Bazen otvorenog pogleda na more i mjesto za brod. Objekt se sastoji od 3 zasebne stambene jedinice.

Oglas pogledajte ovdje.

Luksuzna vila s bazenom, Kožino

Cijena: 12.735.419 kn

Kompletno namještena, luksuzna vila s bazenom izgrađena na zemljištu treći red do mora. Sastoji se od podruma, prizemlja, prvog kata i potkrovlja. U podrumu se nalaze kompletno opremljena kuhinja, vinski podrum, soba s velikim stolom za druženje i dvije ostave. U prizemlju je smješten dvosoban stan koji se sastoji od: kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, hodnika, kupaonice, wc-a i prekrasne velike terase s izlazom u dvorište i bazen. 

Oglas pogledajte ovdje.

Pročitajte više