"Vilija za premijera": Beroš oduševio porukom dječaku koji ga je nacrtao kao heroja

Foto: Facebook/Twitter

MINISTAR Vili Beroš veoma je aktivan na društvenim mrežama, posebice na Twitteru, a njegove posljednje objave privukle su pozornost mnogih Hrvata.

"31. dan borbe protiv koronavirusa. Kako to izgleda u brojevima, vidite. A kako to izgleda u našim domovima i na ulicama, ovisi o svima nama. Zato pohvaljujem sve koji se drže uputa. Nije uvijek lako, ali moramo!" napisao je najprije uz grafiku na Twitteru, a pozitivnih komentara nije nedostajalo.

"Svaka vam čast!! Prst sudbine, karma, Bog, ma neka to nazove svatko kako hoće, ali činjenica je da je došao pravi čovjek u pravo vrijeme na pravo mjesto", "Ministre Vili, hvala vam na smirenosti i ohrabrenju za sve nas. vi ste naša nada. Hvala vam na tome", "Ministre, svaka vam čast, vi ste svjetla točka ove tamne situacije. Vi ste čovjek kojem se vjeruje. Želim vam svako dobro", "Vilija za premijera", pisalo se.

A onda se Beroš oglasio i na Facebooku.

Naime, osmogodišnji Šimun Ćorić iz Nuštra nacrtao je članove Nacionalnog stožera kao superjunake, a fotografiju je podijelila Općina Nuštar na svom službenom Facebook profilu.

"Dragi Šimune, hvala ti. Čuvaj svoje bližnje...Ti si njihov štit i moj junak! Pozdravlja te Vili", ubrzo je ispod fotografije osvanuo komentar s Facebook profila koronavirus.hr. Taj komentar ubrzo je skupio desetke lajkova. "Kakav ste vi kralj", poručili su Berošu građani.

Inače, Beroš je već neko vrijeme hit na društvenim mrežama, a nekima je postao i inspiracija za memeove.

Pročitajte više