Violinisticu Biancu razbjesnile Maja i Martina u Supertalentu

Foto: Nova TV

VIOLINISTICA Bianca Kolompar, koja je privukla pažnju javnosti kada je centrom Zagreba prošetala s kršćanskom maskom, i njezin suprug Roman Brnad predstavili su se u današnjoj epizodi Supertalenta glazbenom točkom, no nisu im se osobito svidjeli komentari žirija.

Martina Tomčić stisnula je X i prije nego što je Roman uopće zapjevao. Nije joj se svidjelo što je, nakon što ga je dva puta pitala po što je došao u Supertalent, Roman rekao da je došao raditi te su nastale prve tenzije, zbog čega nije htio završiti s nastupom, a Maja mu je objasnila da ne pjeva dovoljno dobro da bi prošao dalje.

"Nama se ne svađa, znate, ovo je jedna pristojna emisija, ljudi dođu, pošteno otpjevaju, ne otpjevaju, ali se ne ponašaju ovako. Ne znam iz kojeg razloga ste postali agresivni, ovo nije takva emisija. Mi jesmo dali četiri X-a, to znači da niste dobili prolaz, da se nama vaše pjevanje ne sviđa, ali se i dalje ponašamo pristojno", rekla je Maja.

S njom se složila i Martina.

"Vi ste došli pokazati talent, mi smo žiri, ocjenjujemo kako ocjenjujemo, ja se u ime svih kolega zahvaljujem na dolasku", poručila im je Martina. 

Bianca je bijesna rekla da Maju ne razumije, a da je Martina školovana glazbenica kao i ona i da to neće komentirati.

Pročitajte više