VIDEO Pokušali snimiti feminističku reklamu o guzama pa se brutalno osramotili

Foto: Facebook

REKLAMA branda odjeće Wrangler koja se nedavno pojavila na internetu razbjesnila je tisuće žena na društvenim mrežama zbog slogana koji se provlači u spotu, a glasi "Reci nam zašto si ti nešto više od guze?"

U reklami se pojavljuje mlada pjevačica i dobitnica Grammyja Kimbra, ali i nekolicina uspješnih žena koje redom odgovaraju na pitanje "Zašto si ti nešto više od guze?" Da stvar bude gora tijekom pjesme žene u pozadini jedna za drugom izgovaraju riječ "bum" (guza) i stvaraju ritam na koji Kimbra pjeva o uspješnim ženama.

Čim je reklama izašla društvene mreže su eksplodirale, a uvrijeđene žene su postavile tisuće komentara i kritika na računa Wranglera koji je, kako kažu, potpuno promašio smisao i uvrijedio tisuće žena koje su i same svjesne da su nešto više nego puka stražnjica.

"Hvala vam - nisam shvaćala da sam više od guze iako imama karijeru, troje djece i doma držim sve pod kontrolom. Hvala vam što ste me podsjetili."

Ni Twitter nije ostao dužan lošem marketingu branda, a mnogi ih optužuju da su počeli brisati komentare nezadovoljnih žena na društvenim mrežama.

"Žao mi je Wrangler, ali ovo je užasno. Znam da sam više od guze. Ne treba mi reklama puna lijepih i mršavih žena da mi to kažu."

Pogledajte kako izgleda sporna reklama.

Pročitajte više