Visjela je u zraku dva sata i završila u kolicima: Srpski model tuži milijardera

Foto: Facebook

SRPSKA manekenka podnijela je višemilijunsku tužbu protiv japanskog milijardera Chinha Chua zbog povrede koju se zadobila na njegovom ziplineu jer je ostala visjeti u zraku dva sata, piše Page Six.

Chu je pozvao grupu mladih manekenki i nekoliko svojih prijatelje da vide njegov dom u Westchesteru, koji ima i garažu punu "super automobila". Kako na svom posjedu ima i zipline, 25-godišnja Srpkinja odlučila ga je isprobati, a tijekom vožnje velikom brzinom udarila je u drvo. Simona je od siline udarca ostala visjeti 50 metara iznad zemlje, a tvrdi da je tako ostala čak dva sata.

Nakon što ju je spasila hitna pomoć, liječnici su utvrdili da joj je na nekoliko mjesta slomljena zdjelica. Također, odmah su joj šivali ruku, a onda je odvezena helikopterom u jednu od najpoznatijih američkih bolnica Yale New Heaven.

Inače, Chu je razvedeni biznismen koji se trenutno zabavlja s bivšom manekenkom, Simoni je obećao da će se pobrinuti za sve što je potrebno kako bi bila dobro. Prema nekoliko izvora, smjestio ju je u hotel s pet zvjezdica i dao joj na korištenje svoj Rolls Royce, kako bi se mogla lako voziti kod liječnika, piše Page Six

Također, Simoni je ponudio nagodbu u iznosu od nekoliko tisuća dolara mjesečno u razdoblju od godinu dana, a izvor blizak manekenki kaže da je to, u usporedbi s njenom zaradom, pravi sitniš. Njemu se nije svidjelo što je ona odbila tu ponudu pa je poslao svog pomoćnika da joj zaprijeti kako će joj prestati plaćati medicinsku njegu i smještaj, nakon čega je sama napustila hotel i odlučila ga tužiti.

Unajmila je odvjetnika Salvatorea Strazzulla koji je rekao: "Simona ima strašne ozljede. Ne može raditi i jako je boli. Trebala bi biti pošteno nadoknađena po zakonu." Simona je nakon prijetnji svojom voljom izašla iz hotela, a kasnije je otkriveno da je zbog nesreće završila u invalidskim kolicima pa se ne može vratiti svojim manekenskim poslovima.

Pročitajte više