Višnjić se oprostio od preminule Annie Wersching (45): "Moj partner u zločinu"

Foto: Instagram

AMERIČKA glumica Annie Wersching, najpoznatija po ulogama u televizijskim serijama Timeless i 24, umrla je u dobi od 45 godina nakon gotovo tri godine borbe protiv karcinoma. Goran Višnjić glumio je s Annie u seriji Timeless. 

Višnjić se oprostio od Annie

Višnjić se na Instagramu oprostio od preminule glumice. "Moj partner u zločinu, moj putnik kroz vrijeme. I uvijek s osmijehom na licu. Naša draga Annie Wersching. Oh, kako nam nedostaješ. Moja sućut obitelji. Ne mogu ni zamisliti koliko ovo mora biti teško", napisao je Višnjić uz niz fotografija s Annie. 

Smrt glumice potvrdio je njezin suprug, također glumac, Stephen Full, s kojim ima troje djece. "Pronalazila je čuda u malim stvarima. Nije joj bila potrebna glazba da bi plesala", riječi su kojima se oprostio od supruge.

Proslavila se ulogom u videoigrici The Last of Us

Annie je glumačku karijeru započela prije više od dva desetljeća u dobi od 24 godine. Dobivala je male, ali istaknute uloge u serijama Opća bolnica i Supernatural. Veliku priliku dobila je u popularnoj TV seriji 24. Glumila je i u gledanim serijama kao što su Vampirski dnevnici i Castle.

Posljednje uloge ostvarila je u serijama Star Trek: Picard i The Rookie. Prije 10 godina jedna joj je uloga donijela kultni status - posudila je glas liku Tess u popularnoj videoigrici The Last of Us.

Pročitajte više