Vivienne Jolie-Pitt sada je prava tinejdžerica. Snimljena je s mamom u šopingu

Foto: Profimedia

Angelina Jolie snimljena je u New Yorku sa svojom najmlađom kćeri Vivienne Jolie-Pitt (15), koja se rijetko pojavljuje u javnosti. Paparazzi su uhvatili majku i kći dok su uživale u šopingu. Bile su dobro raspoložene i nisu skidale osmijehe s lica.

Njih dvije trenutno rade na brodvejskoj predstavi The Outsider, nastaloj prema istoimenoj knjizi S. E. Hintona. Angelina je glavna producentica, a njena kći volontira kao asistentica. Vivienne se 2014. pojavila u i filmu Maleficent, u kojem je njena majka imala glavnu ulogu.

Podsjećamo, Jolie je prije nekoliko dana optužila svog bivšeg supruga Brada Pitta da ju je fizički zlostavljao i prije incidenta u privatnom avionu 2016. i da ju je pokušao spriječiti da govori o zlostavljanju.

Usvojena djeca odrekla se Brada

Inače, usvojena djeca bivšeg para, 22-godišnji Maddox, 20-godišnji Pax Thien i 19-godišnja Zahara, nakon što su postali punoljetni, odbacili su Brada. Zahara se čak javno odrekla očevog prezimena.

Pax je nazvao svog oca "šupkom svjetske klase zbog kojeg njegovih četvero najmlađe djece drhti od straha" u objavi na Instagramu za Dan očeva 2020. "Pretvorio si živote mojih najbližih u pakao", napisao je tada.

Za razliku od njih, biološka kći Brada i Angeline Shiloh planira se iseliti iz vile svoje slavne majke vrijedne 25 milijuna dolara u Los Angelesu. Tinejdžerica (17) se navodno seli kako bi živjela s ocem, piše The Sun.

Pročitajte više