Vladimir kojeg su namjerno izbacili iz kviza ipak je prihvatio besplatno putovanje

Screenshot: Prva TV

Vladimir Krnač, građevinski radnik iz Bačkog Petrovca, prije nekoliko mjeseci je izazvao hrpu reakcija svojim sudjelovanjem u Najslabijoj karici. Naime, preostala dva natjecatelja izbacila su Vladimira iz igre kako ih ne bi pobijedio s obzirom na to da je točno odgovorio na sva postavljena pitanja u igri. Vladimir je nakon kviza jako želio otići u Egipat. Sada mu se ta želja ostvarila.

Prva TV mu je poklonila putovanje koje je Vladimir isprva odbio. 

"Sve je to u redu, ali morat ću to sve odbiti, malo me je blam. Ja sam u prijavi morao navesti na što i gdje ću potrošiti novac i palo mi je na pamet da bih otputovao u Egipat, što jest moja želja već dvadesetak godina. I eto, taj Egipat je ispao tema dana", rekao je tada za Telegraf. Međutim TV Prva uspjela je nagovoriti Vladimira Krnača i on je jučer otputovao u Egipat. 

Tim se povodom oglasio i voditelj kviza Nikola Kojo.

"Dragi Vladimire, sve sam ti već rekao u emisiji i poslije emisije. Strašno mi je drago da postoje ljudi kao što si ti koji se bore svojim znanjem i svojim radom i žive dostojanstveno. Ono što ti nisam rekao jest da mi je užasno drago što si pristao otići na ovo putovanje, iako si se dvoumio.

Ti ponovno svojim primjerom mladim ljudima pokazuješ da se pitomi ne smiju povlačiti pred divljinom i da te ne zanima što misle gori od tebe. To je užasno važno u životu i hvala ti na tome. Želim ti da se lijepo provedeš, da uživaš na putovanju i da se vidimo što prije. Sretno", rekao je Kojo.

Pročitajte više