Vladimir Kraljević: Monica Bellucci mogla bi doći u Hrvatsku isključivo na odmor, obožava našu hranu

MONICA BELLUCCI mogla bi ovog ljeta doći na godišnji odmor u Hrvatsku. Vlasnik licence Miss Universe za Hrvatsku, Vladimir Kraljević rekao je u razgovoru za Index da pregovara s njenom agencijom te da je glumica jako zainteresirana za odmor u Hrvatskoj. Kraljević je Monicu u prosincu doveo u Ljubljanu i već tada ju je pozvao da dođe u Zagreb, no napominje da ukoliko glumica zaista dođe, ne bi otvarala dućane niti bili u žirija izvora za Miss Universe kako se pisalo. "Pregovaramo s njenim agentom da dođe ovdje s obitelji na sedam dana. Boravila bi u Zagrebu i Splitu. Informacije o tome da bi došla na Miss Universe su netočne, jer ona ne sudjeluje ni na jednom izvoru ljepote. Njena agencija to ne dozvoljava. Monica trenutno snima film u Turskoj i za par dana ćemo dobiti odgovor o njenom dolasku", rekao nam je Kraljević.

"Ona voli mir, tišinu, lijepo more i plažu"

Prema njegovim riječima, lijepa je glumica jako zainteresirana za Hrvatsku, a trebala bi doći u srpnju ili rujnu, sa suprugom i sinom. "Kad smo pričali, rekla mi je da je mnogo čula o našoj zemlji, ali nije imala priliku da dođe na duže vrijeme. Doputovala bi isključivo da se dobro odmori. Ona voli mir, tišinu, lijepo more i plažu, a posebno obožava našu hranu, jer kaže da mi imamo čistu ribu", rekao nam je Kraljević i dodao da glumica nema posebnih želja na putovanjima.

"Mogli bi imati ne samo Monicu, već i Kevina Costnera, Brada Pitta i Roberta De Nira"

"Ona je prekrasna osoba, stoji čvrsto na zemlji i s njom kad počnete razgovor ne bi nikad shvatili da je zvijezda, jer je potpuno prirodna i neposredna. Priča o normalnim stvarima i problemima, jako je pristupačna", kaže Vladimir Kraljević. Tvrdi da bi Hrvatska mogla dovesti puno zvučnih holivudskih imena kad bi imali određenu financijsku podršku. "Mogli bi imati ne samo Monicu, već i Kevina Costnera, Brada Pitta i Roberta De Nira, no treba nam dobar sponzor kakvog imaju Slovenci. Oni naprave veliku promociju na koju pozovu neko poznato ime i to im se dugoročno isplati. Hrvatska bi to sve mogla dobiti, ali trebalo bi to financirati, a kod nas nema sluha za takve stvari", rekao nam je Vladimir Kraljević.

Pročitajte više