Vlado Kalember o razvodu: Ana je u sudnici sjedila pored mene i držala me za ruku

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Vlado Kalember progovorio je o razvodu od Ane Rucner, s kojom je unatoč krahu braka ostao u dobrim odnosima, što je čak iznenadilo i sutkinju na brakorazvodnoj parnici.

"Sjedili smo u sudnici, ali ne na suprotnim stranama, kao što je to praksa kod nas. Mi smo sjedili zajedno, a Ana me čak primila za ruku, na što nas je sutkinja upitala je li ovo neka ‘showbizz’ fora", ispričao je Kalember u intervjuu za Happy FM.

"Odgovorio sam joj da nije - kako smo se dogovorili da ćemo se oženiti, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastati", dodao je.

Vlado i Ana su se rastali 2014. nakon 8 godina braka, no često se mogu vidjeti zajedno, a jedno drugom su i dalje najveća podrška. Zajedno brinu o sinu Darianu, a često se skupa pojavljuju i u javnosti na raznim događajima.

Kalember o Letu 3: Zgodno je imati nešto na rubu ekscesa

Pjevač se u razgovoru za spomenuti radio također osvrnuo i na pobjedu Leta 3 na Dori te se prisjetio vlastitog sudjelovanja na Euroviziji davne 1984., kada je s kolegicom Izoldom Barudžijom i pjesmom Ciao Amore u Luksemburgu osvojio 12. mjesto.

"Ovo natjecanje danas je svjetski spektakl, dok se prije 30, 40 godina održavao u dvoranama s 400, 500 sjedećih mjesta pa ga kao takvog treba gledati i staviti današnje nastupe i u taj kontekst. Apropos Leta 3 zgodno je imati nešto što je na rubu ekscesa. Naravno da je teško napisati nešto što već nije napisano. Melodije su već tu, veći pomaci osjete se u tekstu, aranžmanu i zvuku. No smatram da je Let 3 dobar izbor - sigurno neće proći nezapaženo i mislim da imaju veliku šansu ući u finale", rekao je.

Pročitajte više