Vladu Kalembera je zbog obožavateljice privela policija: To mi je njezin tata sredio

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Pjevač Vlado Kalember prisjetio se vrhunaca svoje karijere i otkrio zbog čega ga je jednom prilikom privela policija.

Naime, brojne obožavateljice su pokušavale osvojiti njegovo srce, a jedna ga je dovela u veliki problem pa je priveden na zagrebačkom aerodromu. "Onda su me odveli u sobu i rekli neko žensko ime. 'Je l' vam poznato? 'Ne.' Ta neka je napisala doma 'Ja njega volim, idem po potpis' i ispalo je da mi hodamo, da se volimo. Tata je bio utjecajan u politici pa je zrihtao da mi murija dođe", rekao je za IN Magazin. Također je otkrio koja je najveća laž koju je čuo o sebi.

Novi album Vlade Kalembera i Srebrnih krila

Nakon 12 godina Vlado Kalember i Srebrna krila objavili su novi album. 🎶 Kako je nastao njihov megahit Ana, zašto im je na vrhuncu karijere koncert trajao samo nekoliko minuta te zbog čega je Vladu u zračnoj luci privela policija, zna naša Anja Beneta.

Posted by IN MAGAZIN on Monday, May 20, 2024

"To su čak novine objavile. Ja sam bio u Njemačkoj. Nema mobitela, uđem u avion nakon tri mjeseca izbivanja, a stjuardesa veli: 'Vi ste ipak živi.' Ne sjećam se da sam bio na toliko naslovnih strana poslije toga, kao - živ sam", rekao je. Govorio je i o hitu Ana, čija će se obrada naći na njegovom novom albumu. Na obradi je radio sa svojom bivšom suprugom Anom Rucner.

"Tu je pjesmu napisao pokojni Đorđe Novković. Mi smo se upoznali danas, ona je sutra bila gotova. Čak ne mislim da ju je tog dana napisao, nego sutra ujutro... Meni je bila čak malo bezveze. Onda smo to odnijeli u Jugoton, oni su odbili. Onda smo je nosili u Suzy, Diskoton... Svi su odbili i onda je to Đorđe nekako uspio. On je to nudio, a ne ja i onda su pristali", prisjetio se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.