Vladu Šolu zamišljanje žena u prometu natjeralo na životinjske urlike

U NOVOJ sezoni showa "Pobijedi Šolu" rukometna legenda Vlado Šola snage, ne samo tjelesne već i intelektualne, odmjerio je sa 29-godišnjim Ivanom Gažićem iz Zagreba, koji se rekreativno bavi košarkom. 

Da je pobijedio Šolu, Ivan bi osvojio 300.000 kuna - najveći jack pot do sada, koji je toliko iznosio jer je Šola pobijedio izazivače u posljednje dvije emisije prošle sezone showa. Ali, Ivanu to nije pošlo za rukom pa je jackpot za sljedeću emisiju uvećan za dodatnih 100.000 kuna.

Šola uoči životinjskog krika: Čekaj, moram zamisliti žene u prometu

Natjecanje je započelo odmjeravanjem snaga u dernjavi. "Čekaj, moram zamisliti žene u prometu", rekao je Šola prije nego što je trebalo urliknuti iz sve glasa. Životinjskim kricima je proizveo buku od 96,7 decibela. Ivan je vičući "Šola" postigao razinu buke od 97,3 decibela i time pobijedio Šolu u prvoj igri.

U drugoj igri su Šola i Ivan na osnovu fragmenta fotografije morali otkriti lice koje poznate ličnosti se na njoj nalazi. To je bolje išlo Šoli, koji je bio bolji od Ivana i u trećoj igri - stolnom nogometu. U četvrtoj igri - gađanju boci iz praćke, bolji je bio Ivan, koji je Vladu pobijedio i u sljedeće dvije igre - jahanju na mehaničkom biku te spajanju matica i vijaka.

Šola je Ivanov niz pobjeda prekinuo u sedmoj igri - hvatanju u zrak izbačenih bobica grožđa ustima. U osmoj su igri Šola i Ivan pogađali koji je umjetnik naslikao pojedino remekdjelo, a Vlado je ponovno pokazao kako je nadmoćniji u igrama znanja.

"Najteže je bilo razdvojiti slova. Uspio sam jer imam velika usta"

U crtanju ravne linije pastom za zube po gredi ponovno je bio bolji Ivan. Naime, iako je Šola nacrtao dulju liniju, već pri samom početku je imala pukotinu. Potom su se dečki okušali u "pecanju" - bacanju utega udicom na metu položenu na podu. Bolji je bio Šola.

U igri u kojoj su Šola i Ivan "progutali" skupinu slova, jezikom ih opipavali i trebali pogoditi naziv životinje, Vlado je također bio bolji. "Najteže je bilo razdvojiti slova. Uspio sam jer imam velika usta", rekao je Šola.

Znanje bilo presudno za Šolinu pobjedu

Nakon još jedne igre znanja - "Točno - netočno", Šola i Ivan su zaigrali igru memorije. Po sjećanju su trebali posloži predmete na policu. Bolji je bio Ivan. No, znanje je u ovoj emisiji ipak bilo presudno. U igri "Koliko - toliko" bio je bolji Šola, čime je postao i pobjednik emisije. U sljedećoj će se emisiji tako netko protiv Šole boriti za čak 400.000 kuna.

Pročitajte više