Vlasnica najbolje guze na svijetu ima Instagram prepun golišavih fotki

Foto: Instagram

MEĐU zanosnim finalisticama natjecanja za najljepšu guzu posebno je zablistala 29-godišnja Suzy Cortez koja je ponijela titulu Miss Bum Bum 2019. 

Zanosna Suzy pozirala je u sićušnom bikiniju i čizmama visokim do bedara u bojama brazilske zastave, a ovo joj je bila druga pobjeda na istom natjecanju (prvi put je titulu najljepše guze odnijela 2015.). 

Dok je lijepa Brazilka zauzela prvo mjesto, druga je bila Francuskinja Rayane Laura Souza, a treća Britanka Jessica Lopez. 

Ovo je natjecanje, osim po golišavim ljepoticama, poznato i kao izvor brojnih kontroverzi, a na prethodnim izborima najljepše guze nije manjkalo drame ni skandala. 

Prošle je godine drugoplasirana natjecateljica u napadu ljubomore strgnula lentu s pobjednice i s njom se prešetavala pozornicom, a godinu dana ranije lijepa je Rosie Oliveira bila prinuđena birati hoće li ostati u braku ili nastupiti na natjecanju budući da joj je muž zabranio sudjelovanje. Izabrala je natjecanje i odnijela pobjedu. Budući da pobjednica dobiva značajnu novčanu nagradu, kao i brojne mogućnosti za daljnje projekte, ne čudi da je ova ljepotica imala žarku želju sudjelovati u natjecanju. 

Suzy je ove godine s titulom najljepše guze svijeta odnijela i 50 tisuća brazilskih reala, odnosno nešto više od 81 tisuće kuna. 

Natjecanje za Miss Bum Bum prethodnih je godina bio nacionalno natjecanje u Brazilu, no ove godine su mogle sudjelovati ljepotice iz cijeloga svijeta, a održano je u Meksiku. 

Pročitajte više