Vlasnica najboljeg tijela na svijetu snimljena u šetnji Londonom u ljetnoj haljini

Foto: Profimedia

BRITANSKA manekenka i glumica Kelly Brook, za koju su znanstvenici prije nekoliko godina zaključili da je vlasnica idealnog ženskog tijela sa savršenom figurom, a magazin FHM proglasio ju je najseksi ženom svijeta, snimljena je u Londonu. Šetala je nasmijana u cvjetnoj haljini.

Kelly danas ima 43 godine, a početkom godine otkrila je da se nikad nije bolje osjećala u svojoj koži. "Mene su fotografirali skoro svakog dana života i zaista mogu vidjeti dokaze tih nesretnih vremena. Pogledam svoje stare slike i kažem: 'Oh, tada sam bila stvarno mršava', a onda se sjetim da sam bila mršava jer mi se tada nešto dogodilo", rekla je za britanske medije.

"Najsretnija sam otkako sam udana"

"Kad prolaziš kroz prekide i takve stvari, to ti se odrazi na prehrani. Najjadnija sam bila kad sam bila najmršavija", dodala je. Danas je u braku s Jeremyjem Parisijem, koji joj je, tvrdi, uvelike pomogao sa samopouzdanjem.

"Nije slučajnost da sam najsretnija u svom tijelu sad kad sam udana, kad radim ono što volim s ljudima koji su mi dragi, kad sam nešto starija i zrelija i kad je općenito u mojoj obitelji sve dobro i svi su zdravi", smatra danas.

Njezine su mjere najbliže idealu prema studiji

Podsjetimo, studija koja joj je donijela titulu vlasnice savršenog tijela u razmatranje je uključila visinu, težinu, duljinu kose i oblik lica. "Ova žena je potpuno prirodna i znanstveno savršena", poručili su tad autori studije. Studija je tad otkrila da se BMI od 18.85 s mjerama 93-61-87 cm smatra idealnim. 

Prema dostupnim podacima, Kelly je tada bila visoka 168 centimetara, a njene mjere su bile 99-63-91, čime je bila najbliže idealu. Dodatni plus, prema autorima studije, bio je i to što se nije podvrgavala estetskim operacijama.

Pročitajte više