Vlasnica savršenog tijela nakupila je nekoliko kilograma pa ponosno pozirala u badiću

Foto: Instagram

PRIJE četiri godine stručnjaci sa sveučilišta u Teksasu objavili su da je britanska manekenka i glumica Kelly Brooke vlasnica savršenog tijela, a magazin FHM proglasio ju je najseksi ženom svijeta. Prema dostupnim podacima, Kelly je visoka 168 centimetara, a njene mjere iznosile su 99-63-91. Dodatni plus joj je taj što je potpuno prirodna i nije se podvrgavala plastičnim operacijama.

U međuvremenu lijepa je Britanka dobila nekoliko kilograma, no njima se ne zamara.

Na društvenim je mrežama objavila niz fotografija na kojima pozira u bikiniju, a njen raskošni dekolte, koju ju je i proslavio, te nešto punija figura prikupili su i do 70 tisuća  lajkova te brojne komplimente.

Za britanski The Sun 2018. se požalila da ima koji kilogram viška i da joj grudi ne stoje onako visoko kao nekada, no time se ne zamara.

"Kad ostarite, osjećate se ugodno u svojoj koži. Shvaćate da to kako izgledate i nije toliko bitno, u godinama ste kad si kažete: 'To sam ja, s borama, spuštenim grudima i svim ostalim", rekla je Kelly, koja je kao 20-godišnjakinja smatrala da izgleda savršeno, no već tad je, prema njenim riječima, znala da to neće trajati zauvijek.

Pročitajte više