Vlasnicu najbolje guze Brazila počeli šlatati čim je sišla s pozornice

Foto: Instagram

ROSIE OLIVEIRA, vlasnica najbolje guze Brazila, tek je proglašena pobjednicom, a već se dala u političke vode, piše Independent.

Na pozornicu se popela s brazilskom zastavom na kojoj je pisalo "Izbacite Temera" čime je izrazila nezadovoljstvo trenutnim predsjednikom Brazila Michelom Temerom i iskoristila svoj trenutak pod reflektorima kako bi zatražila njegovo odstupanje.

FOTO Muž joj zabranio da se natječe za najbolju guzu Brazila pa ga je ostavila i odnijela pobjedu

Iako se Rosie, koja je po zanimanju novinarka, bori da je se shvati ozbiljno u njenim stavovima, čini se da joj to baš i ne uspijeva jer ju je već tijekom prvog intervjua nakon što je proglašena pobjednicom počeo pipati jedan od članova publike, piše Independent. 

"Točno se protiv ovoga borim. Samo zato što sam proglašena vlasnicom najbolje guze Brazila, ne znači da me se ne treba poštovati. Želim pokazati ženama da možeš imati lijepu guzu, a da te ipak ne tretiraju kao seksualni objekt", rekla je novinaru Maxima nakon što je ošamarila drznika.

Sličnog su stava i ostale natjecateljice, a na službenoj Instagram stranici natjecanja objavljena je fotografija na kojoj poziraju odjevene u rublje s komadima mesa kako bi privukle pozornost na objektivizaciju žena.

U opisu fotke stoji da je svrha ove kampanje pokazati da žene "nisu samo komad mesa", kao i pobunu protiv mačizma i predrasuda.  

Pročitajte više