Vlasnik restorana koji je nedavno izbacio voditelja: Trenutno mi je Cordena jako žao

Foto: EPA

VLASNIK restorana Balthazar u New Yorku, Keith McNally, koji je nedavno izbacio televizijskog voditelja Jamesa Cordena iz svog ugostiteljskog objekta navodeći da "zlostavlja njegovo osoblje", javio se na društvenim mrežama i napisao da se osjeća jako čudno u vezi cijele situacije.

"Osjećam se čudno u vezi situacije s Jamesom Cordenom. S jedne strane, definitivno je zlostavljao moje osoblje, s druge strane, trenutno mi ga je jako žao", napisao je McNally.

Voditelj se ispričao

Podsjećamo, slavni voditelj se ispričao nakon što mu je vlasnik francuskog restorana Balthazar u njujorškom kvartu SoHo zabranio ulazak u restoran zbog njegovog ponašanja.

"James Corden me upravo nazvao i iskreno se ispričao… Svatko tko je dovoljno jak da se ispriča nekom poput mene (i mom osoblju) ne zaslužuje da mu se zabrani ulazak bilo gdje. Posebno u Balthazar", napisao je vlasnik restorana Keith McNally na Instagramu.

Naime, McNally nije više želio tolerirati neugodne situacije s popularnim voditeljem Jamesom Cordenom, koji je dvaput uzrokovao neugodnosti u njegovom objektu. Stao je na kraj ružnom ponašanju popularnog voditelja zabranivši mu tada ulazak u restoran.

Pročitajte više