Vlatka Pokos bivšem dečku: Zar se nismo dogovorili da ćeš mi kupiti Mercedes ako prekinemo?

SAMOPROGLAŠENA pjevačica i bivša voditeljica Vlatka Pokos ovih dana vodi zanimljivu sudsku bitku s bivšim dečkom, poduzetnikom Zlatkom Maletićem. Pokos, naime, tvrdi da je s Maletićem živjela u izvanbračnoj zajednici u kojoj je navodno materijalno oštećena, čime misli ostvariti zakonsko pravo na novčanu naknadu od bivšeg dečka.

Kako piše časopis Extra!, Maletić je uvjeren da mu se Vlatka pokušava osvetiti jer nije pristao na njezinu ucjenu; automobil marke Mercedes u zamjenu za medijsku šutnju o prekidu njihove veze.

Da je tomu tako, može se iščitati i iz pitanja koje je Vlatka uputila Maletiću na ročištu održanom 9. studenog: "Zar se nismo dogovorili da mi u slučaju prekida veze kupiš Mercedes?"

Maletić joj Mercedes nije kupio, uvjeren da Pokos medijima nema što loše reći o njihovoj vezi, da bi se na kraju suočio s tužbom. Vlatka Pokos tvrdi da je zbog Maletića zapostavila svoju glazbenu i voditeljsku karijeru, zbog čega je navodno pretrpjela materijalnu štetu.

Bivši dečko Vlatke Pokos na sudu je zanijekao njezine tvrdnje, ustvrdivši se radilo o "emotivno-seksualnoj vezi", te da je u isto vrijeme održavao slične veze i s drugim djevojkama. Nadalje, Maletić je kazao da nije istina da nije podržavao Vlatkinu glazbenu karijeru, što je argumentirao tvrdnjom da je uložio 65,000 njemačkih maraka u njezin album objavljen 1998.

Pročitajte više