Vlatka Pokos: Grudi su mi prirodne i prekrasne, a to izaziva zavist i zlobu

Foto: Instagram

VLATKA POKOS se ponovno obračunala s hejterima na Instagramu, a ovaj put su se na tapeti našle njene grudi. 

"S obzirom na to da je moj dekolte podigao prašinu, moram naglasiti da su moje grudi prirodne i da, prekrasne, bez lažne skromnosti. Znam da to izaziva zavist, zlobu i budalaste komentare. Nikada se nisam podvrgnula nikakvim, ni najmanjim estetskim zahvatima i znam da to zlobnike jako ljuti. Na meni je sve prirodno, još uvijek, usprkos mojih 48, a ne 49 godina, kako krivo pišu neki. Možda nisam imala sreće s nekim drugim stvarima, ali što se tiče izgleda i sporog starenja, svakako jesam. Pozdravljam sve hejtere i lažljivce", napisala je Vlatka u objavi koju je vrlo brzo i obrisala. 

Njeni su je pratitelji ubrzo zasuli porukama podrške. 

"Prekrasna i u duši i izvana", "Prelijepa Vlatka, savršena žena! Karakter, izgled, duša. Ne nužno tim redom", "Predivna žena, primjer prirodne ljepote, rijetko viđen primjerak", pisali su joj oni. 

>>>Vlatka Pokos pokazala dekolte do pupka<<<

>>>Vlatka Pokos u 49. godini postala model, pokazala noge u provokativnoj haljini<<<

Vlatka je u sljedećem postu zahvalila na lijepim riječima, ali i istaknula da dobiva neke ponude koje joj se baš i ne sviđaju. 

"Hvala svima na lijepim riječima. Puno poruka dobivam u inbox pa i ja imam poruku i odgovor na razne ponude. Ne upoznajem muškarce na internetu a još se manje nalazim s njima. Nevjerojatno, koliko su ljudi nerealni na internetu", napisala je ona bez dlake na jeziku. 

Pročitajte više