Vlatka Pokos: Nisam rekla da su Leo Radeljak i Bošković u romantičnoj vezi

NAKON što je PU splitsko-dalmatinska, kako smo neslužbeno doznali, obaviještena o navodnim prijetećim porukama Vlatke Pokos sinu svog bivšeg supruga Josipa Radeljaka, Leu, pri čemu je prijetnje policiji navodno prijavio upravo Leo zajedno s prijateljem, glumcem Robertom Boškovićem, Vlatka je duboko razočarana i potresena.

U medijima su se čak pojavile špekulacije da je pjevačica svog bivšeg posinka i Roberta Boškovića u svojim izjavama dovela i u romantičnu vezu, što Vlatka odlučno demantira.

"Kazala sam da su intimni prijatelji, a budući da se sve u ovoj zemlji krivo protumači, protumačilo se i to. Jesu li intimni pitajte njih, ja nikome ne držim svijeću. Umjesto da se bave takvim stvarima, mediji bi se više trebali baviti time u kakvoj zemlji živimo i zašto meni još uvijek nisu vraćene moje stvari", kazala nam je u kratkom razgovoru potresena voditeljica, koja je u spornim sms porukama navodno ponovno zatražila da joj se vrate njezine stvari.

Glasine o navodnim prijetećim porukama Vlatka je nazvala bezočnim lažima, kojima ju se u zadnje vrijeme pokušava kompromitirati.

"Pišite što hoćete, meni je već zlo od svega", poručila je Vlatka, koja prolazi kroz pravu emocionalnu dramu, budući da je njezin privatni život kroz nekoliko posljednjih mjeseci promatran kroz povećalo javnosti.

Foto:Index

Pročitajte više