Vlatka Pokos poručila hejterima: Ja sam ikona 90-ih. Onda, je li u pravu?

Screenshot: YouTube

NAKON što je najavila da će nastupiti na Megadance partyju u Areni Zagreb, koji okuplja brojne izvođače hrvatske dance scene 90-ih, Vlatka Pokos obrušila se na komentare hejtera. Bivša pjevačica objavila je video sa snimanja prošle godine u kojem je pozirala u crnom sakou dok joj je vizažist kistom prelazio po dekolteu. 

"Mediji se čudom čude što ću nastupiti u Areni Zagreb 9. veljače, iako sam, bez lažne skromnosti, jedna od ikona tog vremena! I iako je to već nekoliko puta najavljeno u medijima! Glupost je doista bezgranična", započela je. 

"Ne vraćam se na glazbenu scenu, ni u Hrvatsku" 

"'Metak' i 'Ne tražim ništa' bili su mega hitovi, i ponosno mogu reći, još uvijek su! Stoga, čemu čuđenje? Prikupljanje lajkova, mrziteljskih komentara i dovođenje javnosti u zabludu da se vraćam na glazbenu scenu? Ne, ne vraćam se na glazbenu scenu niti se vraćam u Hrvatsku. Uvijek ću rado gostovati na ovakvim projektima i uvijek ću se vraćati uživati u svemu onom što u domovini volim. Tamo imam drage prijatelje i moje najdraže more na svijetu!" poručila je, a zatim se osvrnula na komentare na račun izgleda. 

"A za sve one koji se zlobno pitaju mogu li se još uvijek razgolititi, imam poruku: Da, mogu! Bez kompleksa, photoshopa, umjetnog nosa, napumpanih usana, grudi i umjetne kose. Bez botoksa i filera. Sve je na meni prirodno i autentično. Pokoja borica više i to je sve! Moja figura je još uvijek mladenačka i izaziva zavidne i glupe komentare", napisala je. 

"Mrzitelji neka mrze" 

"Mrzitelji neka mrze, mediji neka, kao i obično pišu gluposti, a svi oni koji se bez predrasuda žele zabaviti i prisjetiti nekih zdravijih i prirodnijih vremena, neka dođu u Arenu Zagreb 9. veljače!!! Bit će ludo!!! Evo malo zafrkancije sa snimanja prošle godine! Voli vas vaša neshvaćena i progonjena zvjezdica!" poručila je za kraj. 

 

Pročitajte više