Vlatka Pokos se vratila u Hrvatsku i otkrila da opet ljubi: "Upoznali smo se na letu"

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Vlatka Pokos je u razgovoru za In Magazin otkrila da se vratila iz Irske i da će ponovno živjeti u Hrvatskoj. Kaže da će se vratiti glazbenoj sceni i da priprema nove pjesme. Povratku u Hrvatsku kumovao je i njen novi odabranik.

"Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno šarmantan i šarmirao me na aerodromu. Upoznali smo se na letu iz Dublina u Hrvatsku", otkrila je 54-godišnja pjevačica.

"Povod mog povratka je stvarno lijep. Rekla sam da više nikad neću živjeti u Zagrebu, ali život me demantirao, tako to obično ide", dodala je. 

Razgovor s Vlatkom Pokos

Vlatka Pokos vratila se iz Irske i ponovno će živjeti u Hrvatskoj. Povratku u domovinu kumovala je ljubav. U ekskluzivnom razgovoru s našim Davorom Garićem, Vlatka je otkrila da se zaljubila, a njezin ju je novi odabranik oborio s nogu šarmom i izgledom. 👩‍❤️‍👨 Uz novu ljubav, otkrila nam je i da priprema nove pjesme te se vraća na glazbenu scenu.

Objavljuje IN MAGAZIN u Utorak, 16. travnja 2024.

Povratak glazbi najavila je Vlatka već ranije. U veljači ove godine nastupila je na Megadance Partyju u zagrebačkoj Areni. Okupili su se tada brojni izvođači hrvatske dance scene 90-ih, a Vlatka je sebe tad nazvala "jednom od ikona tog vremena."

Inače, prije života u Irskoj radila je u Kanadi i bila angažirana u prodaji luksuzne odjeće, obuće i modnih dodataka. Vlatka se 2006. udala za 27 godina starijeg Josipa Radeljaka Dikana nakon što su pet godina bili u vezi, a razišli su se 2008.

Pročitajte više