Vlatka Pokos živčana zbog Dikana i Dolores: To su gluposti! Gluposti!

DOK bivši joj suprug i njegova nova pratiteljica plove Jadranom, najvjerojatnije prema Visu, Vlatka Pokos bavi se "pametnijim" stvarima. Tako barem kaže, jer kad smo je nazvali i upitali za komentar najsočnijeg ljetnog trača u showbiznisu, uvijek dežurna kroničarka hrvatskog društvenog života na nas se doslovno izderala: "Što mene briga za te gluposti. Gluposti! Gluposti! To su gluposti!", vikala je Vlatka.

Da nam je znati što točno smeta Vlatki Pokos...

Smeta li Vlatki što se Dolores baškari na istom mjestu gdje je ona nekoć vladala, ili činjenica da ju je sad već gotovo službeno Dikan zamijenio puno mlađom i puno slađom, nismo stigli ni upitati jer nam je Vlatka, unatoč besprijekornim manirama koje inače njeguje pred novinarima, uz dernjavu bezobrazno spustila slušalicu.



Ali, dobro, ne ljutimo se mi na našu Vlatku, progovorit će ona kad tad. A i njezina šutnja nam je razumljiva, s obzirom na to da se nekoliko puta opekla upravo zbog svojeg dugog jezika. Najpoznatiji takav gaf bio joj je kad je puno uspješniju, osebujniju i ležerniju kolegicu ogovarala u frizerskom salonu dok joj je ova stajala iza leđa, a nedavno su nas beskrajno zabavile njezine osude golotinje Danijele Martinović, koje su izgleda Pokosicu naučile da je ponekad bolje držati jezik za zubima.

"Kako je samo degutantna..."

"Kako se nedavno odjenula na humanitarnoj akciji u Splitu, to je u najmanju ruku bilo degutantno, a s ovim je fotografijama i posve nepotrebno prešla tanku crtu između privlačnosti i vulgarnosti. Smiješno mi je kad nakon 20 godina karijere koju je gradila na imidžu slatke djevojčice, odjednom želi biti seks-simbol, a ona uopće nije taj tip žene. Često je radila za djecu i s djecom i zato mislim da će zbog tih fotografija imati više štete nego koristi, osim ako se ne želi pretvoriti u jeftinu cajku", komentirala je Vlatka kojoj Martinovićka nije ostala dužna.

"Nije bitno što se priča, bitno je tko priča"



"Svaki komentar je suvišan! Reći ću samo - nije važno što se priča, nego tko priča", Danijela Martinović bila je kratka i precizna.

Pročitajte više